Hobbyjournaal 149

Hij is verkrijgbaar

Ook al is het nog zomer, bij het Hobbyjournaal zijn we al druk bezig met de kerst en winter collecties en stromen de prachtigste kerstkaarten van de auteurs binnen. Speciaal voor de vroege kerstkaarten maaksters staan er deze keer niet 1 maar twee kerstcollecties in het Hobbyjournaal. We laten mooie creaties zien met de collectie van Precious Marieke, The nature of Christmas en de nieuwe Amy Design, The Feeling of Christmas.
Daarnaast komen Marianne Design en Nellie Snellen ook met gedetailleerde kerstcreaties.

Het is niet alleen maar kerst wat de kerstklok slaat, maar ook andere thema’s komen aan de beurt. Ellis geeft aan haar creatie een Afrikaans tintje, JEJE is te laat en heeft daarvoor een passende kaart gemaakt, Puk en Floortje gaan een dagje uit, Jeanine’s Art strooit met vlinders en Yvonne Creations tekende een schattige dolfijn. Ook zijn deze maand anders dan andere maanden een aantal bekende auteurs aan de slag gegaan met de nieuwe collecties van Docrafts.

Het gratis knipvel CD10924-HJ14901 komt uit de – Amy Design – The feeling of Christmas –

Klik op de foto

 

Bereikbaarheid

Onze uitgaande telefoonlijn doet het weer. Er kan weer gepind worden en ons internet doet het weer.

Ons bestaande telefoonnummer doet het nog niet. Wij zijn in de winkel tijdelijk bereikbaar op nummer 0181 880335. Ik hoop dat binnen 2 a 3 dagen ons normale nummer weer bereikbaar is en dan komt het tijdelijke nummer automatisch te vervallen.

Excuses voor het ongemak.

Cards only stitch en do

3 nieuwe setjes cards only van Stitch&Do. De setjes met nummer 30 , 31 en 32 bevatten 6 voorgeprikte kaartjes om te borduren. De setjes bevatten geen andere materialen zoals garen of plaatjes zodat u uit uw eigen voorraad kunt putten bij het afwerken van de kaartjes. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor plaatjes of klosjes garen.

Klik op een foto

Telefonische bereikbaarheid

Nadat eerst onze oude telefoon/internet provider ons te vroeg had afgesloten , blijkt onze nieuwe provider onvoorziene problemen te hebben met de aansluiting in de meterkast. Een monteur sturen duurt nog 5 dagen , dus helaas zijn we tot minimaal maandag 24 juli 2017 telefonisch niet bereikbaar.

Helaas houdt dit ook in dat er tot die tijd ook niet gepind kan worden. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden. Een pinautomaat is hier heel dichtbij.

Onze excuses voor het ongemak

Geen telefoon

wij zouden per 19 juli 2017 een nieuwe telefoon en internet provider krijgen in de winkel. Helaas is onze oude provider KPN de fout in gegaan en heeft ons op 12 juli al uit het bestand verwijderd. Onze nieuwe provider kan ons nu nog niet aansluiten.

Dit houdt dus in dat wij gedurende ruim 1 week telefonisch niet bereikbaar zijn.

Ook kan er gedurende deze periode niet gepind worden in de winkel.

Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat eind volgende week alles weer normaal is.

De dichtst bijzijnde pinautomaat zit hier schuin om de hoek in de muur van de bibliotheek.

Specialties # 6

Een prachtig patronenboek met 12 unieke patronen waar de 12 oplegkaarten met prachtige fantasieranden en de 4 knipvellen met vlinders al aan toegevoegd zijn. Grote kaartafbeeldingen, simpele beschrijvingen, duidelijke detailfoto’s en sticker- en garenvermelding, maken dit boekwerk geschikt voor de beginnende en gevorderde hobbyist.

klik op een foto

Samen met dit boek is een setje met de 5 gebruikte hobbydots stickervellen uitgebracht en ook 2 setjes van 4 klosjes borduurgaren. Dit zijn de gebruikte materialen in dit boek.

 

Speciale aanbieding

Boek 4,95

Stickerset 2,50

garen setje (1) 6,49

garen setje (2) 6,49.      Totaal :   20,43

Nu speciale prijs : 16,95

Aanbieding geldig tot en met zaterdag 22 juli 2017

Stitch en Do pakketjes en hobbydots cards only

Stitch&Do pakketjes 64 en 65 zijn beiden pakketjes voor de kerst met 3-D knipplaatjes van Marieke.

The nature of christmas en the feelings of christmas.

Bij de Hobbydots cards only pakketjes zijn we aan nummer 30 en 31.

Deze pakketjes bevatten 9 patronen kaartjes voor de hobbydots.

U kunt zelf de kleuren van de hobbydots bepalen en ook welk 3-D plaatje u gaat verwerken. Hobbydots en plaatjes zijn niet inbegrepen.

klik op een foto

Hobbyjournaal 148

Vanaf vandaag verkrijgbaar.

klik op de foto

Het is alweer eind juni en wat gaat de tijd snel. Nog even en dan gaat de zomervakantie weer beginnen voor bepaalde delen in het land. En dan is het toch lekker om deze nieuwe Hobbyjournaal mee te nemen naar je vakantiebestemming, want er staat weer genoeg inspiratie en creativiteit in.

In deze editie, een nieuwe kerstlijn van Precious Marieke, borduren met Ann’s Paper Art, JeJe strooit met zand, voor verdrietige momenten in het leven komt Jeanine’s Art met een condolance lijn, terwijl Yvonne Creations iedereen heel veel beterschap wenst, Puk en Floortje zijn ook weer van de party net zoals Marianne Design en Nellie Snellen, die mogen zeker niet ontbreken.

Ook is er weer nieuws van het Creaspektakel front want dat wordt echt weer een hele happening in de binnenstad maar ook bij het Hobbyjournaal zelf. Er kan naar hartenlust gepuzzeld worden met maar liefst 4 puzzelpagina’s. Voor de Docraft liefhebbers zijn er 6 pagina’s om lekker mee aan de slag te gaan. Ellis en Sky hebben hun uiterste best gedaan om prachtige creaties neer te zetten en dat is zeker gelukt.

Met het Hobbyjournaal 148 zal van verveling geen sprake zijn en is het genieten met al die mooie nieuwe materialen en creaties.

Uitdruk vellen boek Kerst

Dit nieuwe boek met 24 uitdruk 3-D afbeeldingen en 8 vel dessin papier is vanaf nu verkrijgbaar.

Klik op de foto

Het boek is bij ons verkrijgbaar voor de aanbiedings prijs van 5,99.

(de normale advies prijs is 6,99)

Heeft u de Alles Creatief Club pas dan betaalt u als club lid slechts 5,59.

(U heeft van Alles Creatief een email ontvangen dat de prijs voor clubleden 5,75 zou zijn , aanbieding 3 op uw pas ,  daar zitten we dus nog iets onder. Deze speciale prijs voor clubleden is geldig tot 20 juli 2017)

 

Voorbeeldkaarten Kerst

De een vindt het nog wat vroeg , de ander is al volop bezig : Kerstkaarten

Hier ziet u enkele voorbeelden gemaakt met een uniek knipvel. Speciaal voor ons gemaakt uit 3 verschillende andere vellen van Amy en Yvonne.

Het stansje is van een snijmal van Nellie Snellen. Het kerstboomstansje is een set met 3 verschillende kerstboom snijmallen. Het gebruikte lint is verkrijgbaar bij ons in 14 verschillende kleuren met een gouden rand , in goud en zilver en diverse effen kleuren. De afwerking is gedaan met diverse sterretjes , rondjes en hoekjes stickers , dit naar eigen keus.

 

klik op een foto